OlomoucDnes.cz
OlomoucDnes.cz » Monitor zpráv » Alternativní zpravodajství » AC24.cz

Alternativní zpravodajství

AC24.cz Zdroj: AC24.cz |

Sunak: Británie uvede obranný průmysl do válečného režimu

23. 4. 2024 | Velká Británie uvede obranný průmysl do válečného režimu, uvedl dnes britský premiér Sunak. (Foto: Flickr) Rozhodnutí přichází v důsledku akcí osy autoritářských zemí –... Článek Sunak: Británie uvede obranný průmysl do válečného režimu se nejdříve objevil na AC24.cz.

Umělkyně Prayonová má poškození očkováním: Bojujte o pomoc po vakcinaci

23. 4. 2024 | Christine Prayon je kabaretní umělkyně a byla Birte Schneider v heute-show ZDF. Dnes žije s Post-Vac, poškozením po očkování proti covid-19. (Foto: ZDF) Birte... Článek Umělkyně Prayonová má poškození očkováním: Bojujte o pomoc po vakcinaci se nejdříve objevil na AC24.cz.

J. Sachs: Česká vláda chce válku eskalovat

23. 4. 2024 | Povede absence diplomacie k eskalaci konfliktů mezi velmocemi, nebo zasednou k jednacímu stolu? (Foto: Flickr) Profesor Kolumbijské univerzity Jefrey Sachs odpovídá pro Aby bylo... Článek J. Sachs: Česká vláda chce válku eskalovat se nejdříve objevil na AC24.cz.

Íránský bojovník napaden poté, co nakopl dívku v ringu

23. 4. 2024 | Íránský bojovník MMA je po zápase přepaden poté, co kopl dívku v ringu a údajně udeřil svého soupeře. (Foto: X) Bojovník holých kloubů Ali... Článek Íránský bojovník napaden poté, co nakopl dívku v ringu se nejdříve objevil na AC24.cz.

USA a Filipíny zahájily největší společné cvičení na prahu Číny

23. 4. 2024 | Napětí ve vodách u Číny stoupá, protože USA a jejich blízký regionální spojenec Filipíny v pondělí zahájily rozsáhlé společné válečné cvičení nedaleko ostře sporných... Článek USA a Filipíny zahájily největší společné cvičení na prahu Číny se nejdříve objevil na AC24.cz.

Zničí nové americké rakety ATACMS most na Krymu?

23. 4. 2024 | První dodávky vojenské pomoci Ukrajině v rámci balíčku v hodnotě 61 miliard dolarů mohou začít již tento týden. (Foto: Flickr) Nová tranše bude mimo... Článek Zničí nové americké rakety ATACMS most na Krymu? se nejdříve objevil na AC24.cz.

Půl milionu lidí evakuováno v Číně kvůli záplavám, hlásí další déšť

22. 4. 2024 | ČÍNA – Evakuace 82 tisíc lidí v provincii Guangdong nedaleko Hongkongu je součástí širší reakce na tajfun Saola, který vyvolal evakuaci více než 460... Článek Půl milionu lidí evakuováno v Číně kvůli záplavám, hlásí další déšť se nejdříve objevil na AC24.cz.

Ruský nálet zasáhl charkovskou věž televizního vysílání

22. 4. 2024 | UKRAJINA – Podle místního představitele ruský nálet údajně poškodil infrastrukturu televizního vysílání v ukrajinském Charkově. (Foto: X) Vysílací signál se v současné době potýká... Článek Ruský nálet zasáhl charkovskou věž televizního vysílání se nejdříve objevil na AC24.cz.

Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění 3 roky vězení. Přišlo okamžité vyjádření

22. 4. 2024 | Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění tři roky vězení. Jaká byla jeho první reakce po vynesení rozsudku? (Foto: Flickr) „Žít v právním státě znamená... Článek Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění 3 roky vězení. Přišlo okamžité vyjádření se nejdříve objevil na AC24.cz.

Kdo a proč odpálil tajné poradní kameny?

22. 4. 2024 | To je velmi důležitá otázka. Kdo a proč vybombardoval Georgia Guidestones? (Foto: X) Pořád si nejsem nikdy jistý, jestli zničení Georgia Guidestones bylo dobré... Článek Kdo a proč odpálil tajné poradní kameny? se nejdříve objevil na AC24.cz.

Zdroj: AC24.cz - https://ac24.cz
20:14:30 | 23.04.2024



Zpravodajství OlomoucDnes.cz

Ministr Hladík představil na Olomoucku výzvu na rozvoj ekocenter

Ministr životního prostředí Petr Hladík (KDU-ČSL) navštívil Olomoucký kraj a Kroměřížsko. Zúčastnil se prohlídky výrobny vodíku, jednal o umisťování fotovoltaických panelů na památkově chráněné budovy a navštívil obec Slatinice, která jde cestou ...

Policisté dopadli cizince, který před Andrův stadion v Olomouci nastražil uříznuté prasečí hlavy

V sobotu 13. dubna v brzkých ranních hodinách jsme přijali oznámení o poškození olomouckého fotbalového stadionu v místech hlavního vchodu. Konkrétně ...

Brýle s virtuální realitou zatraktivnily exkurze v elektrárně Dlouhé stráně na Šumpersku

Stále populárnější exkurze ve vodní přečerpávací elektrárně Dlouhé stráně, které vloni navštívilo přes 35 tisíc lidí, od dubna výrazně zatraktivní brý ...

Do přečerpávací elektrárny Dlouhé stráně letos ČEZ investuje přes 400 milionů korun

Společnost ČEZ letos vynaloží na investice a opravy vodní přečerpávací elektrárny Dlouhé stráně přes 400 milionů korun, téměř čtyřikrát více než vloni ...

Tendr na poradce k dostavbě dálnice D35 metodou PPP postupuje do další fáze

Výběr transakčního poradce v rámci projektu dostavby 35 kilometrů dálnice D35 metodou PPP postoupil do další fáze. Ministerstvo dopravy odeslalo účast ...



Úterý 23.4.2024
Olomoucký kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes