OlomoucDnes.cz
OlomoucDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Thom Artway & David Stypka - Koncert / Olomouc

Kdy:
Středa 27.03.2019 od 20:00 hod
Kde:
S-klub, Olomouc
Pořadatel:
Účinkující:
Sdílet:

Zpěvák, textař a kytarista Thom Artway patří aktuálně k nejuznávanějším mladým muzikantům české hudební scény.
Ve své tvorbě dokonale propojuje moderní zvuk s klasickým písničkářstvím. Jeho skladby jsou podmanivé díky charakteristickému hlasu a jasně rozpoznatelným melodiím.
Rok 2018 znamenal pro Thoma Artwaye především druhé album s názvem All I Know (Warner Music) a následné turné po ČR. Mladému muzikantovi se podařilo navázat na úspěšný debut Hedgehog (2016, Warner Music). Nahrávka All I Know je oproti prvotině rychlejší, objevuje se na ní více elektroniky a elektrických kytar. Za novou desku je nominován na cenu Anděl 2018 v katergorii Sólový interpret.

David Stypka je svérázný hudebník, zpěvák, kytarista a textař z Moravskoslezského kraje.
Charismatický písničkář se v posledních letech obklopil prvotřídními muzikanty, kteří posunuli jeho tvorbu tam, kde už jim hranice severní Moravy začala být nezadržitelně těsná. Říkají si Bandjeez.
V roce 2017 vydali posluchači i kritikou nadšeně přijaté album neboj a po singlech Vrány taky a Jericho přišel hit - duet s Ewou Farnou Dobré ráno, milá. Okamžitě se stal senzací českého éteru a sociálních sítí. Umístil se na čtvrtém místě v TOP 100 radiové hitparády IFPI a na YouTube získal téměř 8,5 milionu zhlédnutí. Popularitu Davida Stypky v uplynulém roce potvrdilo i první místo v kategorii Objev roku v anketě Žebřík a Akademie populární hudby Davidovi předala sošku Anděla v kategorii Sólový interpret. V letošním roce plánuje vydat třetí album.

Vstupné: předprodej 299,- Kč

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



62,047958374023