OlomoucDnes.cz
OlomoucDnes.cz » Zpravodajství » Magazín

Být trendy v teplákovce? Žádný problém!

16.08.2022
Pryč jsou doby, kdy se pohodlné teplákové soupravy nosily jen do tělocvičny nebo doma. Hranice se posouvají a teplákovka je dnes příjemným společníkem i na výletě, nákupu nebo vyřizování pochůzek. Jak zůstat v pohodlí, ale vypadat skvěle? Stačí si vybrat padnoucí střih, který lichotí vaší postavě.
Ilustrační snímek | Zdroj: Freepik.com
Znáte ty dny, kdy se vám nechce ani za nic opouštět pohodlí vašeho gauče a vydat se na nákup nebo jiné pochůzky do pošmourného světa za dveřmi? Nemůžeme je vyřídit za vás, ale víme, jak si tyto povinnosti zpříjemnit - vydejte se ven oblečeni v příjemném domácím oblečení, díky kterému se budete cítit příjemně na každém kroku. I tento outfit má však svoje pravidla, seprané nebo vytahané tepláky totiž velký dojem neudělají. Vyberte si takovou teplákovou soupravu, ve které vám to bude opravdu slušet.

Na střihu záleží


Ať chceme, nebo ne, to jak, vypadáme, ovlivňuje naši náladu, a naopak - když máme na sobě nepohodlné oblečení, na dobrém pocitu nám to nepřidá. Je proto logické, že se chceme oblékat hezky a zároveň pohodlně. A právě proto jsou teplákové soupravy čím dál oblíbenější záležitostí.

Jako u každého jiného kusu oblečení i tady záleží zejména na tom, jak nám konkrétní model sedí. Vybíráte-li vaši novou teplákovku online, nejprve si ujasněte, jaký střih bude vaší postavě nejvíce lichotit. Je z čeho vybírat - nosí se upnuté střihy na tělo i oversized tepláky a mikiny, které schovají případné nedostatky, aniž by ubraly na kráse. Volit můžete mikiny s kapucí i bez ní, s klokaní kapsou, na zip nebo bez. Populární jsou i letní verze s mini šortkami a teplákovým crop topem, abyste si mohli užívat maximálního pohodlí i během teplých dní.

I když se může zdát, že je hledání toho pravého střihu "obyčejné" teplákové soupravy zbytečné a že stačí vzít cokoli ve vaší velikosti, opak je pravdou. Abyste se cítili opravdu dobře, musíte se ve své nové teplákovce cítit jako v pokojíčku a navíc se líbit sami sobě.

Pozor na materiál


Jestli se při nákupu teplákové soupravy musíte něčemu vyhnout, jsou to nekvalitní umělé materiály, pod kterými nebude vaše pleť dýchat. Při výběru hledejte příjemnou bavlnu doplněnou o elastan nebo jinou příměs zajišťující, že váš nový kousek bude držet tvar a v nejnamáhanějších místech nebude vytahaný ani jinak deformovaný.

Kromě bavlněné klasiky narazíte i na další, zajímavé materiály. Krásně vypadají (a zahřejí) lesklé velurové soupravy, ať už v klasických nenápadných odstínech, nebo ve výrazných barvách, jako je červená, žlutá či zářivě růžová. S touto soupravou si zajistíte, že vás na procházce nikdo nepřehlédne. Chcete být vidět ještě víc? Pořiďte si teplákovku s barevnou batikou, která rozzáří váš byt i celou ulici.

Plánujete kromě pochůzek a polehávání doma i cvičení? Pak hledejte teplákovou soupravu z funkčního materiálu, který odvede pot a udrží vás v komfortní teplotě. Můžete sáhnout po sportovní soupravě v kombinaci mikiny s legínami nebo po takzvané šusťákovce, která byla populární v devadesátých letech a rychlostí blesku se vrací zpátky na výsluní.

Ať už hledáte stylovost, pohodlí nebo podporu při sportu, zaručeně si vyberete ze široké nabídky teplákových a sportovních souprav na e-shopu Bolf.cz.

Autor: WP
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Magazín

Originální portrét rodiny se stane ideální ozdobou obýváku. Jak na něj?

Přestěhovali jste se právě do nové domácnosti a přemýšlíte, jak ji vyzdobit? Pak rozhodně nesmíte zapomínat na fotografie a portréty svých nejbližších - drahé polovičky a dětí. Chcete opravdu jedinečný obraz, který vás nikdy neomrzí? V tom případě ...

Hledáte spolehlivého a levného dodavatele zlata?

Nejlevnějšího prodejce zlata v ČR najdete na adrese zlatemince.cz.

Půjčka pro OSVČ může být realitou ještě dnes

Minimum osobních údajů a rychlé jednání, to jsou základní poznávací znaky moderních nebankovních úvěrů. Cesta je velmi snadná a zvládne ji každý. Kvůl ...

Inspekční kamera zajistí spolehlivé řešení při ucpání odpadu

Je to ožehavý problém, který by si každý nejraději odpustil. Bohužel, pokud přijde ke slovu, musí přijít rychlá odpověď, jinak hrozí, že bude celá sit ...

Jarní cibuloviny: Jak je sázet a na co si dát pozor

Jaro je ideální doba pro sázení okrasných cibulovin. Patří sem tulipány, sněženky, narcisy, krokusy, ladoňky či hyacinty . Ať už jste zahrádkář začáte ...





Středa 24.4.2024
Olomoucký kraj
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes