OlomoucDnes.cz
OlomoucDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Olomoucký deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Olomoucký deník - sport Zdroj: Olomoucký deník - sport |

KP: Další domácí ztráta lídra. Tak se o titul nehraje, ví kouč. Litovel má bod

23. 4. 2024 | Víkendové kolo krajského přeboru přineslo třetí domácí ztrátu lídra z Medlova, který remizoval s Postřelmovem. Toho využil Bělotín, který výhrou ve Velkých Losinách stáhl ztrátu na šest bodů. Bodovala předposlední Litovel, která přišla o výhru s Brodkem u Přerova v závěru, naopak poslední Určice schytaly v derby s Konicí osm branek. Želatovice nestačily na Dolany a Bohuňovice na Mohelnici. Čechovice si doma poradily se Zábřehem. Remíza se zrodila v duelu Rapotína s Lipovou. ...

Střípky D. Kobylíka: Svěžest z béčka. Super bod pro Sigmu, titul pro Spartu

23. 4. 2024 | Sigma uhrála velice cennou remízu na Slavii. Myslím, že pro celou republiku to bylo překvapení, o to víc příjemnější pro nás sigmáky. Škoda, že nedotáhla vedení 2:0, ale i bod je dobrý.

FOTO: Olomoucko doma schytalo stovku a ocitlo se nad propastí

22. 4. 2024 | Třetí utkání čtvrtfinálové série Kooperativa NBL mezi BK Redstone Olomoucko a Nymburkem domácí v Čajkaréně prohráli 70:102, když už do poločasu nabrali ztrátu jednadvaceti bodů. V sérii na čtyři výhry tak prohrávají už 0:3 na zápasy.

Derby v Hlubočkách není, co bývalo? Přineslo kroupy, červené i boj o postup

22. 4. 2024 | /FOTO + VIDEO/ Ještě hodinu před zápasem svítilo na fotbalový areál v Hlubočkách sluníčko, vypadalo to, že velké derby mikroregionu Bystřička bude doprovázet i pěkné počasí. Asi pět minut před výkopem zčistajasna pokryly trávník kroupy a bitva mezi domácím FK a lídrem I. A třídy Velkou Bystřicí musela vypuknout na terénu na hraně regulérnosti.

František Jura končí jako předseda fotbalového Prostějova. Nahradí jej Polák

22. 4. 2024 | Na trávníku řeší 1. SK Prostějov problémy áčka se záchranou ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE. V zimě měnil sportovního ředitele, kterým se stal Jiří Balcárek. Nyní projde inovací také vedení klubu. Do pozice předsedy se posune místo Františka Jury Ivan Polák.

Ještě stále oslabené Nové Sady v Rýmařově neudržely vedení a vezou si tak bod

22. 4. 2024 | Fotbalisté Nových Sadů šli do zápasu 22. kola divize E na půdě předposledmího Rýmařova povzbuzeni výhrou nad třetím Bzencem vedeným Bohumilem Pánikem. A k dalším třem bodům směřovali i zde, když zásluhou Martina Ambrože vedli ještě v 84. minutě nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. Nakonec ale jejich notně oslabený celek inkasoval a z z Bruntálska si domů odvezl jenom bod.

(Ne)inspirace Plzní či Libercem. Gól z ofsajdu? Musíme sudím věřit, hlásí Saňák

22. 4. 2024 | Trenér Sigmy Olomouc Jiří Saňák dovedl Sigmu Olomouc k prvnímu bodovému zisku v Edenu od roku 2015. A Hanáci byli také blízko vítězství, o které ale v závěru přišli po brance svého bývalého hráče Mojmíra Chytila. Postavení před gólem ale bylo hodně hraniční a spekulovalo se o ofsajdu.

Holice jako první na jaře obrala Holešov. Čeká nás hektický závěr, ví kouč

22. 4. 2024 | Ještě tři minuty před koncem vedl HFK Olomouc nad Holešovem 2:1. Nakonec však bere jen bod. Kouč Petr Večeř remízu bere, jelikož soupeř na jaře zbylých šest zápasů vyhrál. V tabulce to však pro jeho tým příliš neřeší.

Zifčák zpět v lize i na hrotu: Kouč mě trošku ignoroval, snažil jsem se pomoci

22. 4. 2024 | Do Turecka s áčkem Sigmy v zimě na soustředění Pavel Zifčák neodletěl, poté pro zranění vypadl také ze sestavy béčka. Postupně se začal vracet v březnu a po měsíci dostal v dubnu poprvé šanci na jaře také v nejvyšší soutěži. Nejprve proti Zlínu a minulé kolo s Jabloncem. Řekl si o základní sestavu a kouč Jiří Saňák mu dal příležitost na nejoblíbenější pozici - na hrotu. Proti Slavii pomohl pětadvacetiletý fotbalista gólem k remíze 2:2. Jeho trefa byla jubilejní 1600. brankou Sigmy v nejvyšší sou ...

MISTROVSKÁ KOPANÁ - výsledky, střelci a tabulky po fotbalovém víkendu

21. 4. 2024 | I přes nepřízeň počasí, déšť, chlad a těžké terény se o víkendu hrálo další kolo fotbalových soutěží. Níže najdete výsledkový servis od FNL po nejnižší okresní třídy mužů v Olomouckém kraji. Jak si vedl váš oblíbenec?

Z minima maximum. Sigma v Edenu na senzaci nedosáhla, i tak ale bere bod

21. 4. 2024 | Tak tohle se jen tak nevidí. Fotbalisté Sigmy jeli v rámci 29. kola FORTUNA:LIGY do pražského Edenu, kde sídlí o první místo bojující Slavia. Ač pak mohli v první půli několikrát inkasovat, po změně stran se svými jedinými dvěma pokusy dostali do vedení 2:0. To pak sice neudrželi, i tak si ale z hlavního města odvážejí cenný bod za remízu.

Slavia zase zaváhala, má jen bod. Do bitvy o titul půjde z prvního místa Sparta

21. 4. 2024 | Fotbalisté Slavie sice v utkání 29. kola první ligy doma s Olomoucí dokázali smazat dvoubrankovou ztrátu, ale bod je pro ně málo. Sešívaní jen remizovali 2:2 a před posledním zápasem základní části je tak jasné, že do nadstavbové skupiny o titul půjde z prvního místa  Sparta. Mistři z Letné přestříleli doma Baník 4:3 a před pražským rivalem mají čtyřbodový náskok. Sparta díky prvenství v základní části bude mít v nadstavbě při derby výhodu domácího prostředí. ...

Karetní mariáš, dvě červené a kanonýr na lavce. Uničov otočil proti Karviné

21. 4. 2024 | Fotbalisté Uničova po dvou porážkách zabrali. Duel s béčkem Karviné pro ně nezačal optimálně, ale i díky dvěma červeným kartám v týmu soupeře jej dokázali otočit. Vítěznou branku zaznamenal střídající Aleš Krč.

Smrtelné nehody: Na trati umírají jezdci i diváci, prezident chtěl rallye zrušit

21. 4. 2024 | Rallye Šumava předčasně ukončila smrt navigátorky Aleny Krejčíkové. Tragická nehoda zasáhla tuzemský šampionát po téměř 11 letech. V minulosti umírali na českých silnicích nejen závodníci, ale i diváci. Nejtragičtější havárií při tuzemské rallye byla ta v Lopeníku v roce 2012, kdy auto zabilo čtyři dívky ve věku od sedmi do dvaceti let. Šlo o amatérský závod, který nepatří do žádného seriálu rallyeových soutěží v Česku. ...

Šternberské volejbalistky padly s Madetou i potřetí a opouštějí extraligu

21. 4. 2024 | A je hotovo. Po dvou domácích porážkách barážové série s Madetou České Budějovice odjely volejbalistky Sokola Šternberk na jih Čech zabojovat o zvrat v sérii a stejně jako v předchozích duelech vyhrály i v tom třetím úvodní set. I tentokrát se ale opakoval navlas stejný scénář: Madeta zápas otočila, zvítězila 3:1, opanovala barážovou sérii v poměru 3:0 a poslala Sokolky o úroveň níž.

Kroupy a potom góly. Šternberk vyplenil Kostelec a došlo i na neobvyklé střídání

20. 4. 2024 | Zápas 22. kola divize E mezi Kostelcem na Hané a Šternberkem se málem neodehrál. Jen chvíli před jeho začátkem totiž začalo obrovské krupobití a start zápasu se tak musel o půl hodiny odložit. Když už se ale hrát začalo, sledovali na kost promrzlí diváci naprosto jednoznačné šternberské představení, které nakonec svěřenci Iva Lošťáka přetavili ve vítězství v poměru 6:0.

Béčko Sigmy pokračuje v jízdě obratem. Kouč Janotka zve tým do Belmonda

20. 4. 2024 | Počtvrté v řadě vyhráli fotbalisté béčka Sigmy Olomouc ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE. Ve 24. kole sice v Líšni po poločase prohrávali. Po změně stran museli domácí do deseti. Proti oslabenému soupeři pak zajistili tři body brankami Matěj Hadaš a Jan Fortelný.

VIDEO: Krásný gól z přímáku. Vedoucí dorost Hranic dal Uničovu bůra

20. 4. 2024 | Šlágr dorostenecké moravskoslezské divize E mezi prvními Hranicemi a třetím Uničovem ve starší kategorii nabídl jednoznačný výsledek. Uničov doma padl 0:5, hosté se prezentovali také krásným gólem do šatny na 3:0, který duel definitivně zlomil.

Snad nespadneme zase na dno, věří Prostějov. Klíčový duel bez nejlepšího střelce

20. 4. 2024 | Dva vítězné duely proti těžkým soupeřům uťala domácí středeční porážka s oslabeným Vyškovem. Prostějov ji musí hodit rychle za hlavu, protože v neděli jej čeká jeden z klíčových zápasů sezony. V přímém souboji o nesestupovou příčku hraje ve Varnsdorfu a trenér Radim Kučera musí řešit otazníky v sestavě.

Borci z Olomoucka dotahovali ze všech sil, Nymburk ale v sérii bere i druhý bod

19. 4. 2024 | Ve druhém čtvrtfinále Kooperativa NBL basketbalisté BK Redstone Olomoucko ukázali charakter a dokázali v sobě objevit netušené síly. Na palubovce Nymburka ale stejně nevyhráli. Zápas ztratili v poměru 61:69, přestože devět minut před koncem prohrávali jen o sedm bodů. Víc jim soupeř nedovolil, další dva zápasy se budou hrát na začátku příštího týdne v Olomouci.



Zpravodajství OlomoucDnes.cz

Ministr Hladík představil na Olomoucku výzvu na rozvoj ekocenter

Ministr životního prostředí Petr Hladík (KDU-ČSL) navštívil Olomoucký kraj a Kroměřížsko. Zúčastnil se prohlídky výrobny vodíku, jednal o umisťování fotovoltaických panelů na památkově chráněné budovy a navštívil obec Slatinice, která jde cestou ...

Policisté dopadli cizince, který před Andrův stadion v Olomouci nastražil uříznuté prasečí hlavy

V sobotu 13. dubna v brzkých ranních hodinách jsme přijali oznámení o poškození olomouckého fotbalového stadionu v místech hlavního vchodu. Konkrétně ...

Brýle s virtuální realitou zatraktivnily exkurze v elektrárně Dlouhé stráně na Šumpersku

Stále populárnější exkurze ve vodní přečerpávací elektrárně Dlouhé stráně, které vloni navštívilo přes 35 tisíc lidí, od dubna výrazně zatraktivní brý ...

Do přečerpávací elektrárny Dlouhé stráně letos ČEZ investuje přes 400 milionů korun

Společnost ČEZ letos vynaloží na investice a opravy vodní přečerpávací elektrárny Dlouhé stráně přes 400 milionů korun, téměř čtyřikrát více než vloni ...

Tendr na poradce k dostavbě dálnice D35 metodou PPP postupuje do další fáze

Výběr transakčního poradce v rámci projektu dostavby 35 kilometrů dálnice D35 metodou PPP postoupil do další fáze. Ministerstvo dopravy odeslalo účast ...



Úterý 23.4.2024
Olomoucký kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes