OlomoucDnes.cz
OlomoucDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Olomoucký deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Olomoucký deník - sport Zdroj: Olomoucký deník - sport |

MISTROVSKÁ KOPANÁ - fotbalové tabulky a výsledky

5. 5. 2024 | Přinášíme vám další výsledkový servis uplynulého fotbalového víkendu. Podívejte se níže, jak si vedl váš oblíbený tým, jak je na tom v tabulce či kdo dával branky.

Na MS s Kämpfem, ale bez Vrány i Noska. Nemají formu, vysvětlil trenér Rulík

5. 5. 2024 | S Davidem Kämpfem, ale zato bez Jakuba Vrány, Radima Zohorny nebo Tomáše Noska se představí česká hokejová reprezentace na mistrovství světa, které v Praze startuje v pátek. Trojice Vrána, Nosek, Zohorna se nevešla do závěrečné šestadvacetičlenné nominace trenéra Radima Rulíka, kterou oznámil v neděli večer dvě hodiny po generálce se Švýcarskem.

Komplikace při cestě za poháry. Sigma v Hradci zaostávala a zaslouženě prohrála

5. 5. 2024 | Fotbalisté olomoucké Sigmy nevykročili na cestě k play-off o účast v Evropské konferenční lize vůbec dobře. V královéhradecké Malšovické aréně totiž šli sice brzy do vedení, potom ale začali za svým soupeřem zaostávat snad ve všech herních aspektech a začaly přibývat branky i v jejich síti. Ty nakonec, i přes dalších několik slušných hradeckých šancí, přišly tři.

Rozjezd nadstavby: Sigma s mankem, Sparta úspěšně vykročila za obhajobou

5. 5. 2024 | Nadstavbová část první fotbalové ligy odstartovala. Vedoucí Sparta vstoupila do skupiny o titul výhrou 4:2 na Slovácku. Obhájci titulu udrželi čtyřbodový náskok před městským rivalem Slavií, která smetla Baník 5:0. Třetí Plzeň porazila Mladou Boleslav 3:0 a je o dalších deset bodů pozadu.

FOTO: Neskutečné! Béčko Sigmy vyhrálo pošesté v řadě a jde na třetí místo

5. 5. 2024 | Show pokračuje! Fotbalisté béčka olomoucké Sigmy hostili v rámci 26. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY na Andrově stadionu celek Táborska a jednalo se o přímý souboj o třetí příčku. Na Janotkových svěřencích ale už od začátku šlo vidět, že se tohoto vysokého cíle ani náhodou nezalekli a díky brance dvacetiletého Matěje Mikulenky zvítězili 1:0. Vyhráli tak již pošesté v řadě, na jaře celkově poosmé a na nyní už čtvrté Jihočechy získali tříbodový náskok. ...

Střelecká neschopenka a trable Litovle. Záchranářský souboj nezvládla

5. 5. 2024 | /FOTO+VIDEO/Duel posledního s předposledním nabídlo sobotní utkání krajského přeboru. Domácí Litovel mohla Určicím odskočit, jenže ač měla několik šancí, branku nedala. V závěru udeřily Určice, které tak vyhrály poprvé na jaře a odlepily se ze spodku tabulky. Přeskočily právě Tatran.

Ohňostroje během zápasu. Boj béčka Baníku v Hranicích navštívila policie

5. 5. 2024 | /FOTO + VIDEO/ Zatímco hlasatel v Hranicích v sobotu večer hlásil pro Baník smutné změny skóre utkání na Slavii, na stadionu „Eskáčka“ nikoho prohra Ostravanů 0:5 v Praze tolik nevzrušovala. Sváteční utkání MSFL mezi domácím týmem a béčkem Baníku mělo nevídanou kulisu, na kterou si musela přijet „posvítit“ i policie.

FOTO: HFK přes sympatický výkon na lídra nestačil. Stále se tak tabulkou propadá

4. 5. 2024 | V rámci 24. kola divize E hostili hráči Holice, kteří nutně potřebovali body, na svém hřišti lídra tabulky ze Strání. A celý první poločas dokázali nepříjemné hře svého soupeře odolávat. Nakonec ale bohužel rozhodl vlastní gól, který si nešťastně dal nejzkušenější hráč v bílo-černém dresu Roman Vejvoda. Konečný výsledek pak zní 0:3 a Olomoučané tak budou mít do konce sezony ještě co dělat.

FOTO: Naše ofenziva? To je nula, soptil kouč Nových Sadů po prohře v Kostelci

4. 5. 2024 | Před zápasem 24. kola divize E sáhl celek Kostelce na Hané sužovaný pěti prohrami v řadě k výměně trenéra. Lubomíra Keluce vystřídal na lavičce Juraj Šulc a hned tento krok přinesl žádané ovoce. Na domácí půdě totiž noví Šulcovi svěřenci dokázali klidnou a účelnou hrou porazit poměrem 2:0 olomoucké Nové Sady.

Šestnáctiletý střelec Charamza: Díky fanouškům chci v Hodolanech zůstat napořád

3. 5. 2024 | Má teprve šestnáct let, přesto už má za sebou třináct zápasů v mužském fotbale. A to není vše. Naprosto čerstvě totiž hodolanský Jan Charamza v devatenáctém kole A skupiny olomoucké I. A třídy zaznamenal i svůj první gól, který navíc znamenal naprosto šokující vítězství 1:0 proti velkému favoritovi z Chválkovic.

Připomínat 30 let starý titul? Současná Mora mlčí. Mrzí nás to, říkají šampioni

3. 5. 2024 | Deset let od postupu, Mora znovu extraligová, videa připomínající fantastický návrat olomouckého hokeje mezi extraligovou elitu. HC Olomouc na svém webu a sociálních sítích v posledních týdnech připomněl přesně deset let staré oslavy prvoligového triumfu. Na třicet let starý titul, který byl vůbec prvním v historii samostatné české extraligy, však jako by se zapomnělo. Nikde ani zmínka.

Slovák v Uničově? Kluci si mě dobírají, směje se Červeň po první trefě

3. 5. 2024 | Slovenský obránce Adam Červeň vstřelil první gól v dresu třetiligového Uničova. Radost mu však pokazila porážka s Blanskem 1:2 a také červená karta, kterou viděl už po konci utkání. „Věřím, že se z Uničova odrazím zpět do profi fotbalu,“ hlásí dvacetiletý student, který přišel z Vyškova.

Sigma s Hradcem počtvrté. Jiní trenéři, spousta absencí. Boj o Evropu začíná

3. 5. 2024 | Play-off o Konferenční ligu pro Sigmu Olomouc odstartuje dvojzápasem s Hradcem Králové. Právě na novém stadionu votroků v neděli od 15 hodin odehrají úvodní duel.

Olomouc bude hostit basketbalové MČR do 13 let. Chybět nebude ani domácí výběr

3. 5. 2024 | Velkou přehlídkou nadějných basketbalistů bude finálový turnaj mistrovství republiky žáků do 13 let. Ve sportovní hale Univerzity Palackého bude o domácí titul od 10. do 12. května usilovat dvanáct nejlepších týmů, které si postup do rozhodujících zápasů vybojovaly v regionálních soutěžích. Chybět nebude ani výběr BCM Olomouc, vítěz středomoravského přeboru.

Postup outsidera. Rapotín nepřijel k zápasu, pokutu platí i hráči. Co nový kouč?

3. 5. 2024 | Fotbalisté Rapotína měli na 1. máje odehrát 1. kolo krajského poháru na hřišti Jeseníku s tamním béčkem. S lídrem jesenického okresního přeboru ale nakonec síly nepoměřili, k duelu nedorazili.

Krajský přebor na VIDEU! Podívejte se na akce a góly 23. kola

3. 5. 2024 | Regionální Deník vám ve spolupráci s Krajským fotbalovým svazem v Olomouci přináší exkluzivně sestřihy duelů PB SCOM krajského přeboru. Podívejte se, co se událo na hřištích v utkáních 23. kola.

Bohuňovice předehrávku nezvládly. Dochází mi trpělivost, zlobí se kouč

3. 5. 2024 | Vzájemný souboj Bohuňovic s Želatovicemi se měl odehrát až na začátku června. Jenže kluby duel z 29. kola olomouckého krajského přeboru předehrály na 1. máje. A Želatovice na půdě soupeře zvítězily 4:1.

Kam za sportem: Derniéra Šely, nižší fotbal i další akce

3. 5. 2024 | Další víkend nabídne spoustu sportovních akcí. Kromě nižší fotbalů je na programu baseball, basketbal, cyklistika, házená, korfbal, volejbal a další. Vyberete si?

Víc než maskot. Mora chce posilu probudit k lepší sezoně

2. 5. 2024 | Posilu do útoku hlásí extraligoví hokejisté Olomouce. Na Hanou míří z brněnské Komety 29letý útočník Martin Kohout. Bývalý tahoun Karlových Varů je po ex-vítkovickém Petru Fridrichovi druhým novým jménem na soupisce pro nadcházející sezonu.

Olomouc uvidí mezinárodní turnaj v řecko-římském zápase

2. 5. 2024 | Už třetí roční memoriálu Vojtěcha Smoláka v řecko-římském zápase proběhne v sobotu 4. května v olomoucké sokolovně.



Zpravodajství OlomoucDnes.cz

ČSOB: Kyberzločinci se aktuálně vydávají za vaše známé ze sociálních sítí a hlásí: Vyhráli jste!

ČSOB varuje před dalším trikem kybernetických podvodníků. Opět berou útokem sociální sítě, ale používají nový trik. Oslovují lidi skrze jejich blízké. Sázejí na to, že pak napadený člověk ztratí ostražitost a vyzradí své citlivé ...

Ministerstvo dopravy má transakčního poradce k výběru koncesionáře dostavby dálnice D35 formou PPP

Ministerstvo dopravy vybralo transakčního poradce, neobdrželo proti svému rozhodnutí žádné námitky, a tak mohou přípravy výběru koncesionáře pokročit ...

Horská služba v Jeseníkách transportovala zraněného turistu velmi těžkým terénem k vrtulníku

Horská služba zasahovala u silně krvácejícího poranění dolní končetiny v oblasti Divokého dolu v Jeseníkách. Zraněného turistu, kterému ostrý kámen zp ...

Drážní hasiči cvičili v Přerově záchranu osoby zasažené elektrickým proudem

Jednotka hasičů Správy železnic z Přerova si vyzkoušela záchranu osoby, která se nacházela na železničním vagonu pod trolejovým vedením a zasáhl ji el ...

V Jeseníkách dobrovolníci s ornitology sčítali sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR ve spolupráci s Moravským ornitologickým spolkem - ...



Pondělí 6.5.2024
Olomoucký kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes