OlomoucDnes.cz
OlomoucDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

V. REPREZENTAČNÍ PLES OLOMOUCKÉHO KRAJE

Kdy:
Sobota 15.03.2014 od 18:00 hod
Kde:
Hotel NH Congress, Olomouc
Pořadatel:
Sdílet:

Zveme Vás na již V. ročník plesu Olomouckého kraje pod názvem "Z muzikálu do muzikálu".
Nabízí se zde výjimečná příležitost k příjemnému setkání představitelů politického, hospodářského a kulturního života ze všech koutů našeho kraje a dalších hostů na vysoké společenské úrovni.

Všem návštěvníkům plesu by chtěl organizační tým připravit nezapomenutelný večer plný příjemné taneční hudby, kulturní zábavy, ale i zajímavých gastronomických zážitků. Také jsme chtěli vytvořit prostor pro společenská setkání během celého večera.

Návštěvníci plesu mohou počítat, jak sám název plesu napovídá, s bohatým a atraktivním programem, který se bude odehrávat v několika sálech Hotelu NH Olomouc Congress. Vstup pro hosty bude od 18.00, zahájení plesu kulturním programem v 19.00 a poté slavnostní otevření plesu a přivítání hostů hejtmanem Olomouckého kraje. K tanci a příjemnému poslechu Vám bude po celý večer hrát známý Moondance Orchestra Martina Kumžáka v čele s Dashou. O příjemnou taneční atmosféru se dále postará excelentní plesová kapela Panorama Band, ale jistě zaujme i vystoupení populární zpěvačky Katariny Knechtové nebo nestárnoucího Josefa Laufera či Muzikálová taneční show Roberta Balogha nebo nepřekonatelná show osobitého Rudy z Ostravy a mnohé další..

Tímto bohatým večerem plným překvapení Vás bude provázet moderátorka Soňa Šuláková.
O kulinářské zážitky se postará tým gastronomů, kteří se o Vás budou v průběhu celého večera starat. Máme připraveno animační grilování i exklusivní přípravu jídel v podání Cateringu Hotelu NH Olomouc Congress.

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



57,903051376343