OlomoucDnes.cz
OlomoucDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Týden vědy a techniky 2017 - Olomouc

Kdy:
Pondělí 06.11.2017 až 12.11.2017
Kde:
Různá místa, Olomouc
Pořadatel:
Sdílet:

Týden vědy a techniky Akademie věd ČR je největší vědecký festival v České republice. Letošní, sedmnáctý ročník se uskuteční od 6. do 12. listopadu 2017.
Připraveno je na 500 akcí po celé republice včetně přednášek, výstav, dnů otevřených dveří, dokumentárních filmů, workshopů a mnoho dalšího. Bohatý program bude přichystán i v Olomouckém kraji.
Během dnů otevřených dveří budete moci v Olomouci nahlédnout pod pokličku práce vědců z Ústavu experimentální botaniky AV ČR či Regionálního centra pokročilých technologií a materiálů Univerzity Palackého.
Bohatý program potěší i návštěvníky olomoucké Pevnosti poznání nebo hvězdárny v Prostějově, v níž se budou moci zájemci zúčastnit pozorování Slunce a hvězdné oblohy s odborníky. Za zmínku určitě stojí přednáška Nobelovy ceny v úterý 7. 11., jejímž prostřednictvím nahlédnete do zákulisí udílení této prestižní ceny.

V úterý 7. 11. můžete také přijít do Vědecké knihovny v Olomouci diskutovat s odborníkem z Orientálního ústavu AV ČR Bronislavem Ostřanským o tom, proč islám vyvolává v České republice tolik emocí.
Kompletní informace o celém programu festivalu najdete na webových stránkách www.tydenvedy.cz.

Vstup na festival je zdarma, avšak na některé akce je třeba rezervovat si místo. Rezervace je možná přes webový formulář.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



39,628982543945