OlomoucDnes.cz
OlomoucDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Mariánská pouť Moravou

Kdy:
Pátek 11.07.2014 až 16.07.2014
Kde:
Znojmo-Brno-Olomouc
Pořadatel:
Sdílet:

Vydejte se s námi letní moravskou krajinou za poznáním energetických linií, dávných stezek a cest, lidských sídel, historie, zákonitostí života, sama sebe a své překrásné domoviny.

Fenomén poutnictví je starý jako naše civilizace. Sám život člověka je často vnímán jako pouť světem. Mnoho náboženských tradic považuje pouť za součást iniciačního rituálu a jen ten, kdo pouť k posvátným místům vykoná, kdo se duchovně probudí, se stává plnohodnotným člověkem.

Zveme vás na putování po jedné z nejzajímavějších geomantických linií naší republiky, jejíž charakter, energetické vlastnosti i poutní a posvátná místa s ní spojená si nezadají s žádnou z jejích slavných "západních" sester. Energetická struktura naší planety a posvátnost života na ní je úzce spojená s činy a záměry člověka. Nadešel čas vykročit a probudit prastará mystéria naší vlastní země.

Zasvěceným průvodcem nám bude Vincent Bridges, spisovatel, badatel, cestovatel a světoběžník. Dlouhodobě se věnuje různým esoterickým naukám, tajemným a tajuplným aspektům dějin i života člověka a soustřeďuje se hlavně na témata spojená s historií, geomancií, geobiologií, alchymií, magií a hledáním souvislostí. Baví ho řešit záhady, nacházet odpovědi na otázky, které ?oficiální? věda neuznává, a klást nové.

Cena akce: 3 800,- Kč

Možnost zajistit dopravu minibusem a ubytování - není obsaženo v ceně!

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



62,095165252686