OlomoucDnes.cz
OlomoucDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

FOR MODEL 2015 - Olomouc

Kdy:
Pátek 13.03.2015 od 09:00 hod až 15.03.2015
Kde:
Výstaviště Flora, Pavilon A, Olomouc
Pořadatel:
Sdílet:

Klukovský svět plný rychlých vozů, elegantních letadel, impozantních válečných plavidel, ale i hradů a mohutných pevností.
To vše samozřejmě sice jenom jako, zato s plnou parádou.


V pavilonu A Výstaviště Flora Olomouc v rámci již 13. ročníku prodejní výstavy modelů a sběratelství For Model. Od pátku 13. do neděle 15 března.

Výstava For Model opět zavede všechny malé i odrostlejší návštěvníky do kouzelného světa plného her a fantazie. Každý si během třídenní prodejní akce najde to svoje, zastoupena bude opravdu široká škála modelů, hraček i sběratelských předmětů z nejrůznějších oblastí lidské činnosti.

Modelářská část výstavy zahrnuje expozice historických bitevních lodí, letadel, ponorek, automobilů, železniční i bojové techniky. Přímo v akci se návštěvníkům předvedou dálkově ovládané RC nákladní automobily, letadla, vrtulníky i lodní modely v instalovaném bazénku. Součástí expozice budou rovněž vláčky pohyblivé i ty historické.

Sběratelé představí v pavilonu A své vzácné a bohaté kolekce turistických známek, pohlednic, medailí, časopisů či knih, dále vojenskou i hasičskou výzbroj a výstroj nebo sbírky modelů hradů, zámků či roubených chalup. V numismatické sekci budou k vidění třeba také platidla z období první a druhé světové války.

Vstupné: 80,-Kč, zlevněné 40,- Kč. Děti do šesti let mají vstup zdarma

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



31,662940979004