OlomoucDnes.cz
OlomoucDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Koncert kapely Celardor - Olomouc

Kdy:
Pátek 20.03.2015 od 18:00 hod
Kde:
Galerie Šantovka - Art Studio, Olomouc
Pořadatel:
Sdílet:

V pátek 20. března od 18 hodin proběhne v uměleckých prostorech Art Studia v rámci Galerie Šantovka koncert zlínské sweetrockové kapely Celardor. 



Pětičlenné uskupení, které vzniklo teprve v druhé polovině minulého roku, nepřišlo k zajímavému názvu náhodou. "Pojem Celardor označil už J.R.R. Tollkien jako nejkrásněji znějící kombinaci zvuků v anglickém jazyce. A protože zpíváme jednak v angličtině a jednak krásně, přišlo nám to jaksi příhodné", vysvětlil s úsměvem zpěvák kapely Marek Hubáček.



Toho uvidíte na pódiu nejen za mikrofonem, ale i s foukací harmonikou, jak doprovází kytaru, basu, bicí a střídavě housle se saxofonem.
Zejména poslední 2 nástroje pak tvoří osobitý zvuk kapely, která si během krátké doby dokázala rychle získat své první fanoušky. Na tom má svůj velký podíl i fakt, že veškeré skladby jsou ryze autorské.

Ve spojení se skvělou atmosférou, kterou kapela úspěšně vytváří skrz fantastickou komunikaci s publikem, jde o zaručený recept na úspěch.

Před začátkem koncertu, ve zmíněném Art Studiu si kromě koncertu budou zájemci moci užít i aktuální expozici umění, v rámci které vystavuje i zpěvák kapely Marek.



Studentská kapela, z níž jeden z členů studuje přímo na olomoucké Univerzitě Palackého, má krom nových písní v repertoáru na koncert připraveno hned několik překvapení, kterými se bude snažit kompenzovat nemožnost zakoupení občerstvení přímo na místě. Návštěvníci si však mohou na místo donést nápoje dle vlastní libosti.



V rámci akce dojde také k představení nového merchandisu kapely, který byl připraven s dalším mladým, tentokrát módním, projektem Micka & Friends. Ten zároveň představí hned několik kusů ze své vlastní tvorby. 





Vstupné: 50,- Kč
Už v tuto chvíli je dle facebookové události koncertu (k nalezení na https://www.facebook.com/events/1540170016233581) jisté, že zlínské publikum poputuje za koncertem i do Olomouce.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



34,399032592773